محصولات نرم افزاری تحت وب، تحت ویندوز، اپلیکیشن، طراحی سایت
Web & windows based software products, application and website design
پشتیبانی 24 ساعته و مشاوره رایگان
98-935-677-5307+
One year free support
+98-935-677-5307
زبان جاوا
زبان برنامه نویسی جاوا(Java)
جاوا یک زبان برنامه نویسی کامپیوتری است که توسط آن برنامه نویسان قادرند که بدون نیاز به نوشتن کدهای عددی و با نوشتن دستورات انگلیسی برنامه نویسی کنند. با استفاده از آن، توسعه دهندگان می توانند یک بار بنویسند و در هر کجا اجرا کنند به این معنی که کد جاوای کامپایل شده روی تمام پلتفرم های سازگار با جاوا بدون نیاز به کامپایل مجدد اجرا می شود.جاوا یک زبان سطح بالاست به این علت که به راحتی می تواند توسط انسان ها خوانده و نوشته شود.زبان برنامه نویسی جـاوا در سال 2017 میلادی سومین زبان برنامه نویسی قدرتمند، محبوب و کاربردی دنیاست.
جاوا JAVA، یک زبان برنامه نویسی است که با ویژگی شی گرا بودن، ارائه شده است. جاوا یک زبان برنامه نویسی رایگان است که به یک زبان فراگیر تبدیل شده است و توجه سازمان ها و شرکت های بزرگ را به خود جلب نموده است. گستردگی زبان برنامه نویسی جاوا، به حدی است که از برنامه های کاربردی و وب سایت ها تا تلفن های همراه و کنسول های بازی، در هر کدام، رد پای جاوا وجود دارد.
زبان برنامه نویسی جاوا (JAVA) در 23 مه 1995 (برابر با 2 خرداد 1374) از سوی جیمز گاسلینگ (James Gosling) طراحی شده است. جاوا به گواهی سایت معتبر Tiobe از سال 2001 همواره به عنوان اولین یا دومین زبان برنامهنویسی دنیا مطرح بوده است.
تا جایی که به جاوا مربوط میشود، همه چیز از اوایل دهه 1990 آغاز شد، یعنی زمانی که شرکت سان مایکروسیستمز (Sun Microsystems) شروع به توسعه نسخه بهتری از ++C کرد که بتواند به آسانی پرتابل شود، برای افراد مبتدی مطلوب باشد و به مدیریت خودکار حافظه بپردازد. تحقیقات این شرکت منجر به خلق یک زبان کاملاً جدید شد که نام آن از میان دهها نام پیشنهادی در اتاق جلسه معرفیش انتخاب شد. امروزه لوگوی جاوا به صورت فنجان قهوهای که از آن بخار میدمد، به نماد جهانی برنامهنویسی تبدیل شده است. در واقع دیگر کسی نمیداند که ارتباط برنامهنویسها با کافئین قدیمیتر است؛ یا ارتباطشان با جاوا که امروزه مترادف با قهوه است.
اگر بخواهیم در مورد کاربرد برنامه نویسی جاوا صحبت کنیم باید به سراغ این برویم که چه دستگاها و جاهایی از جاوا استفاده می کنند. به گفته شرکت سان مایکروسیستمز (سازنده زبان برنامه نویسی جاوا) سه میلیارد دستگاه از جاوا استفاده می کنند. در حال حاضر بسیاری از دستگاه ها از جاوا استفاده می کنند که تعدادی از آنها را در زیر نام برده ایم:
برنامه های کاربردی رومیزی از قبیل acrobat reader, media player, antivirus و…
برنامه های کاربردی تحت وب نظیر Google.com ، Facebook.com ، eBay.com ، LinkedIn.com
برنامه های کاربردی سازمانی نظیر برنامه های کاربردی بانکها
رابط کاربری گرافیکی
موبایل
کارت های هوشمند
رباتیک
بازی ها
دستگاه های الکترونیکی مانند تلویزیون، تهویه مطبوع، ماشین لباسشویی
سئو حرفه ای، ادمین سایت، درج پست، بررسی سئو، نگهداری سایت، استخدام طراح وب سایت، بازار اینترنتی، فریلسنر، سیستم مدیریت محتوا، طراحی حرفه ای، طراحی سایت اداری، میزان درآمد، شبکه های اجتماعی، برندینگ، دیزاین، رزومه کاری، چاپ آگهی تبلیغات، پروژه متلب، پروژه پایتون، ترجمه، تایپ، نوشتن رپورتاژ آگهی، طراحی گرافیک، طراحی کاتالوگ، طراحی 3 بعدی، طراحی کارت ویزیت، دستیار مجازی، ساخت انیمیشن، طراحی موشن گرافیک، ساخت تیزر تبلیغاتی، بک لینک، طراحی سایت آژانس مسافرتی، طراحی اینفوگرافیک، طراحی رابط کاربری
طرح های عضویت، مهارت های دورکاری، سایت چند فروشگاهی، سایت مشابه دیجیکالا، سایت طلا، سایت ابزار آلات، سایت تجهیزات پزشکی، سایت ورزشی، سایت لوازم آرایشی